Voor wie?

 

Mijn ervaring ligt met name in het midden- en klein bedrijf. Kleiner of groter, jonge ondernemers of gevestigde organisaties.

Organisaties met een doelstelling die dieper reikt dan alleen het maken van winst hebben mijn speciale interesse. Als adviseur en bestuurder ben ik hier voornamelijk voor bezig geweest. Dit kan een doelstelling zijn die gericht is op de ontplooiing van talent binnen een organisatie, of een organisatie die gericht is op een maatschappelijk doel. Hierbij kan worden gedacht aan het familiebedrijf in het MKB, (semi) overheid of een stichting. Het merendeel van de opdrachten heeft plaats op het niveau van Management Team, directie, toezichthouders en aandeelhouders. Kenmerkend hierbij is het zoeken van de verbinding met alle belanghebbenden.

Vanuit mijn jarenlange werkervaring heb ik een bijzondere interesse voor identiteitsgebonden organisaties. Zij gaan voor hun missie en dit maakt hen krachtig, uniek en bijzonder. Zij ontvangen of verdienen geld om de continuïteit van hun missie mogelijk te maken. De benodigde balans tussen missie en zakelijkheid in relatie tot de stakeholders boeit mij.

B. Visser Consultancy BV - Zeisweg 17 - 8075 CC Elspeet - 06-53868881

KvK 71891129 – BTW NL8588.91.189.B01 – Bank NL93RABO 0331 1239 83